Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
žadost o akademika

1).jméno vlada/ Vladimir nový
2)věk 15 let
3)určitě mam nahráno více jak š0 hodin na tom serveru se nacházím už necelej rok .
4) ano měl jsem ban který byl rychle vyřešeny panem deadswim unbanem dodnes nikdo neví proč sem dostal ban nebyl jsem vidět ani v logu prý.
5)steam:id :76561199123714626/ url : https://steamcommunity.com/profiles/76561199123714626/.
6) tak jak už jsem psal je mi  15 let . ted dokončuji základní vzděláni ve tříde 9b zš ustavní . moje  koníčky: hraní her rád hraju fotbal rád pomahám lidem . dostal jsem se na střední školu mezinarodni konzervatoř na obor moderátora a herce. hraju na klarinet a na saxofon na kterej pomalu už dokončuju cele vzděláni čas byt akademikem by byl skoro každej den minimalne 4 hodiny. to je tak všecko o mě 
7)
proč bych se měl stát akademikem tím, že se umím chovat na úrovni umím řešit věci v klidu bez toxicity chtěl bych pomáhat lidem a udržovat komunitu co nejlepší Dohlížel bych na dění na serveru co by bylo kdyby někdo byl tam podvádí nebo tak kdyby někdo napsal že potřebuje pomoc do 1 minuty odpovím mu a vše s ním vyřeším, nechal bych si hlasový chat na serverech aby tam nebyly povoleny rasistické nadávky znám pár režimů jako triplix džusepepe. a akademický dejvik, tito lidé by mě možná potřebovali naučit, taky bych chtěl nějaký pohovor, byl bych rád za zpětnou vazbu, je to tak asi všechno s pozdravem nový   Smile

Ahoj, vyčkej na vyjádření administrátorů.
S pozdravem Ondřej Vanko
IČO: 09846902, Registrován u ŽÚ Židlochovice,
hezký zbytek dne.
--
Když dostaneš ban za cheaty, tak neříkej že je nemáš  kekw pausechamp

Čau vlado, na serveru tě vidím velmi často, jsi rozumný a k tomu mi pomáháš skoro se vším. Za mě menší +.

Nevidel som ťa na servery ani raz, takže k tomu nemám čo dodať. Žiadosť máš napísanú správne, takže za mňa môžeš kľudne dostať akademika.

Čau Vlado
Na serveru tě vidím po dlouhé době. A jsi tak možná aktivní 2 týdny. Za tu dobu co hraješ na ONLY Mirage tak jsem tě slušel jak z jedným klučinou nadávate do černých a dělali jste si stoho prču. A nevím jestli je to dobrej nápad tě brát jako Akademika nic proti ,ale strašně moc mluvíš a některým hráčům tím vadiš. Tak si tě mutuji. Záměně máš malé - .

(18.04.2022, 20:17)Tripilx Napsal(a): Čau Vlado
Na serveru tě vidím po dlouhé době. A jsi tak možná aktivní 2 týdny. Za tu dobu co hraješ na ONLY Mirage tak jsem tě slušel jak z jedným klučinou nadávate do černých a dělali jste si stoho prču. A nevím jestli je to dobrej nápad tě brát jako Akademika nic proti ,ale strašně moc mluvíš a některým hráčům tím vadiš. Tak si tě mutuji. Záměně máš malé  - .

dobrýden pane triplix ano to bylo na mirage mapě už skoro nemluvím pokud to není duležite a ta sranda do černych tak to se pouze myslelo ze srandy u cele akce byla pani vanes pote co kluk drop nword dostal ban na den to je tak všechno nový

Ahoj, budeš přijat do admin teamu jako akademik, ozvi se mi na discordu.
S pozdravem Ondřej Vanko
hezký zbytek dne.
--

Práva odebrané, za zneužívání.
S pozdravem Ondřej Vanko
hezký zbytek dne.
--

Přejít na fórum: